Kedves Hirdetőnk!

Úgy döntöttünk, a külső szolgáltatóktól származó hirdetésekkel szemben lassan előtérbe helyezzük a számotokra fontos hirdetéseket az oldalon, ezért elindítottuk a Hirdetés kiemelés szolgáltatásunkat. Ennek megrendelésével kiemelhetitek hirdetéseteket a ZenészApró.hu nyitó oldalának elejére.

Az oldalon jelenleg 10 hely van, egyszerre ennyi hirdetés lehet kiemelve. Egyelőre úgy gondoljuk ez egy elfogadható kompromisszum a hirdetésre pénzt áldozók és az ingyenesen hirdetők között. Ha ezek a kiemelt helyek elfogytak, meg kell várni amíg egy kiemelés lejár, csak akkor lehet újra rendelni.

A hirdetés kiemelési szolgáltatást az alábbi módon tudod megrendelni:

Hirdetés kiemelés indítása
A hirdetés kiemelését a Fizetős hirdetéskiemelés gombra kattintva indíthatjuk el.

Hirdetés kiemelés időtartamának kiválasztása
Válasszuk ki a kiemelés időtartamát. Kétféle időtartam közül választhatunk, egy hetes illetve két hetes kiemelést. Fontos, hogy a hirdetés törlésével a kiemelés is törlődik, és ebben az esetben utólagos pénzvisszatérítésre nincs lehetőség! A hirdetés kiemelés szolgátatás megrendeléséhez el kell fogadni a ZenészApró.hu felhasználási és adatkezelési feltételeit. Ezzel felhatalmazol minket, hogy a megadott adataidat rögzítsük és felhasználjuk a számla elkészítéséhez illetve veled való kapcsolattartáshoz.

Hirdetés kiemelés megerősítése
Erősítsük meg a kiemelési szándékunkat! A gomb megnyomásával a ZenészApró.hu átirányít a BORGUN fizetési szolgáltató oldalára, ahol bankkártyás online vásárlással tudjuk kifizetni a szolgáltatást.

A BORGUN fizetési oldala
Az átirányítás után erre az oldalra kerülünk! Mindig ellenőrizzük, hogy a kapcsolat biztonságos! Ezt a böngészőben a cím előtt található lakat ikon jelzi.

A BORGUN fizetési oldala
Adjuk meg az adatainkat. A ZenészApró.hu az itt megadott adatok szerint állítja ki és küldi el a számlát a szolgáltatásról, ezért figyeljünk az adatok helyességére!

A BORGUN fizetési oldala
Adjuk meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatainkat. Ezeket az adatokat kizárólag ezen a felületen szabad megadni! Az adatok megadása után nyomjuk meg a Fizetés gombot a szolgáltatás megrendeléséhez.


Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban bármilyen észrevételetek, problémátok, kérdésetek van, keressetek meg bennünket az alábbi elérhetőségeken:

info@zeneszapro.hu
06 20 320 7928

Sikeres hirdetést kívánunk!ZenészApró.hu csapat