Kedves Zenészek, Zeneszeretők!


Ezt az oldalt zenészeknek és a zenei szakmában tevékenykedőknek hoztuk létre azzal a céllal, hogy méltó fórumot adjon, ahol nem csak hirdetéseket tudtok feladni/böngészni, hanem tudásotokat és tapasztalataitokat is meg tudjátok osztani egymással.

Az oldal használata természetesen ingyenes, azonban néhány szolgáltatás regisztrációhoz kötött.

Szolgáltatásaink:* Hirdetések:


Az oldal fő profilja az apróhirdetések. Regisztrálás után minden felhasználónk adhat fel apróhirdetést bármilyen kategóriában. Mivel kifejezetten zenészeknek készült, így mind a kategóriákban, mind a hirdetés felépítésében hangszerek, kellékek és más zenével kapcsolatos dolgok hirdetésére alakítottuk ki.

* Zenész kerestetik:


A tesztelés időszakában láttuk, hogy páran a fórumon keresgélnek zenekart, vagy éppen zenészt. Erre inkább használjátok a zenész kerestetik hirdetési kategóriát, hiszen a kategóriák elkülönítése és helyes használata átláthatóbbá és gyorsabbá teszi a böngészést számotokra.


Fontos számunkra a felhasználók kényelme, elégedettsége és nyugalma. Gondolunk itt a személyes jogok, vélemények tiszteletben tartására. Ezért kérünk titeket, hogy politikai, vallási és egyéb szélsőséges vagy mások számára zavaró/bántó nézeteket, véleményeket ne írjatok a fórumba. Reméljük nem lesz ezzel gond, ám ha mégis, az az felhasználási feltételeknek megfelelően kitiltással jár.

Az oldal folyamatosan bővülni, alakulgatni fog a Ti észrevételeitek és a mi ötleteléseink alapján is. Reméljük sokan hasznát veszik majd.

Végezetül, további jó böngészést és életteli zenélést kívánunk Nektek!

A Zenészapró csapata!