A ZenészApró.hu egyes - főleg kényelmi - funkciói JavaScript támogatást igényelnek!

Hogyan tudok hirdetést feladni?
Elfelejtettem a jelszavam
Nem jelennek meg a képek?!?
A rendszer azt mondja, hogy már van ilyen hirdetés, nem adhatom fel, miért?
Hogyan tudom módosítani/törölni a már feladott hirdetésemet?
Hogyan érdemes hirdetést keresni?
Mi a hirdetésfigyelő és hogyan tudom elindítani?
Hogyan tudom használni a kedvencek funkciót?
Hogyan tudok egy felhasználót értékelni?
Hogyan tudok RSS feedre feliratkozni?

Hirdetés Feladás

 • Kattints a felső menüsorban található Hirdetés feladás gombra!
 • Ha nem vagy bejelentkezve, akkor tedd meg, vagy regisztrálj a Regisztrációs űrlap kitöltésével! (Ilyenkor a rendszer egyből be is léptet)
 • A megjelenő űrlapon töltsd ki a hirdetés paramétereit! Ha van képed mindenképpen töltsd fel! Egyszerre akár 3 különböző kategóriába besorolhatod a terméket. Külön termékeket külön hirdetésként adj fel, ne egyben!
 • A beküldés gombot megnyomva hirdetésedet az oldal ellenőrzi, és ha mindent rendben talált-e, berakja az adatbázisba és már meg is jelenik az oldalon.

A hirdetésed egy idő után lejár. Erről levélben értesítést fogsz kapni, ekkor eldöntheted, hogy meghosszabbítod, vagy hagyod törlődni a rendszerünkből.
Vissza az oldal tetejére

Elfelejtettem a jelszavam

 • Kattints a bal oldalt fent lévő.Belépés gombra!
 • Kattints az Elfelejtett jelszó gombra
 • A megjelenő űrlapon add meg a ZenészApró.hu felhasználóneved, vagy azt az email címet amivel regisztráltál az oldalra.
 • A beküldés gombot megnyomva a rendszer küld egy emailt az email címedre. Az ebben lévő linkre kattintva tudsz belépni. Ez egy egyszer használatos link, ezért miután bejelentkeztél, változtasd meg a jelszavad!

Vissza az oldal tetejére

Nem jelennek meg a képek!?!?!

Ha az oldalon szereplő képek és egyéb grafikai elemek nem jelennek meg, kapcsold ki az adblock bővítményt a böngészőben. Hirdetési oldal vagyunk, tehát egy hirdetésblokkoló kiterjesztés nem teszi kifejezetten élvezhetőbbé az oldal használatát :)

Vissza az oldal tetejére

A rendszer azt mondja, hogy már van ilyen hirdetés, nem adhatom fel, miért?

A rendszer ellenőrzi és nem engedi feladni a duplikált, illetve csak minimálisan különböző hirdetéseket. Ha megfelelő kategóriába tetted a hirdetésed és részletesen leírtad, hogy mit szeretnél eladni és milyen állapotban van, a vevők meg fogják találni. A "használt gitár eladó" szövegű hirdetés akkor se lesz hatékonyabb, ha naponta háromszor föl van adva, csak az oldalt szemeteli tele.
Vissza az oldal tetejére

Hogyan tudom módosítani/törölni a már feladott hirdetésemet?

 • Jelentkezz be az oldalra!
 • Kattints a felső menüben található Profil gombra! Itt az adataid alatt láthatod a saját hirdetéseidet.
 • Kattints rá a módosítandó / törlendő hirdetésedre!
 • A hirdetés teljes nézetében megjelent egy menüsor. Itt tudod kiválasztani a szerkesztés illetve a törlést.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan érdemes hirdetést keresni?

Tallózás

A hirdetések a könnyű eligazodás érdekében kategória és márka szerint vannak csoportosítva. A kategóriákat a bal oldalon találhatod, a márkákat az alsó linksorban található márkatérképnél érheted el. A leggyakoribb márkák a főoldalon is megjelennek.

Keresés

Általános keresést a bal oldalon található keresőmező segítségével tudsz végrehajtani, ez azonban csak szövegre keres. Ha szűkíteni szeretnéd a találatokat, akkor a részletes keresőt használd, amire a kereső mező alatt találod a linket. Itt lehetőséged van például olyan keresésekre mint Fender márkájú hangszer, az elektromos gitár kategóriából, 100000-200000Ft-g.

A keresési találatokat rendezheted relevancia (Csak szöveges keresésnél van. Azt méri, hogy a hirdetés mennyire hasonlít a kereső kifejezésre), dátum és ár szerint.
Vissza az oldal tetejére

Mi a hirdetésfigyelő és hogyan tudom elindítani?

A hirdetésfigyelő gyakorlatilag egy elmentett keresés. Ha nem sikerült megtalálnod amit keresel, a keresés oldalon az email címed megadásával majd a ,,Hirdetésfigyelő'' gombra kattintással elmentheted a beállított keresési paramétereket. Ha feladnak egy hirdetést ami megfelel a keresésnek, a rendszer értesítést küld róla.

A hirdetésfigyelő naponta egyszer nézi át a frissen feladott hirdetéseket.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan tudom használni a kedvencek funkciót?

A kedvencek funkció azt a célt szolgálja, hogy az oldal böngészése közben könnyen meg lehessen jelölni a nekünk tetsző hirdetéseket, hogy később vissza tudjunk térni hozzájuk.
Az oldal alján található egy mindig látható vízszintes csík rajta ,,Kedvencek'' felirattal. Ha nem vennénk észre egyből, az valószínűleg azért van, mert hasonló színű tartalom fölött jelenik meg, ilyenkor tekerjünk kicsit az oldalon.
Ha ráklikkelünk a ,,Kedvencek'' feliratra, a csík kinyílik egy dobozzá. Ezen a területen jelennek meg a kedvenceink. Ha újból ráklikkelünk a doboz becsukódik.

Az oldalon minden hirdetés alatt - előnézetben és teljes nézetben is - található egy ,,Kedvencekhez'' link. Erre kattintva az elem hozzáadódik a kedvencekhez.

Ha bejelentkezünk akkor a rendszer elmenti a kedvenceinket, így akár napokkal később is használhatjuk őket. Bejelentkezés nélkül a kedvenceink csak rövid ideig (pár óra) mentődnek.

A funkció használatához a böngészőben bekapcsolt JavaScript szükséges.
Vissza az oldal tetejére

Felhasználó értékelése

 • Válasz ki egy hirdetést!
 • Kattints a hirdetésben található feladó nevére, így eljuthatsz annak adatlapjára.
 • Az adatlapon kattints a Felhasználó értékelése linkre.
 • Bejelentkezés után az űrlapot kitöltve értékelheted a felhasználót. (Szöveges értékelés és pontozás 1-5-ig.)

Egy felhasználót, mindenki csak egyszer értékelhet. Az obszcén jellegű megnyílvánulásokat moderáljuk amint értesülünk róla. Ha ilyet láttok, kérlek lépjetek velünk kapcsolatba.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan tudok RSS feedre feliratkozni?

Ha nem tudod mi az az RSS, itt megtalálod a választ!

Az összes kategóriánál és alkategóriánál, fel tudsz iratkozni RSS feedekre. Az RSS ikonokat a jobb felső sarokban találod.

Vissza az oldal tetejére