Gépház üzenetek

Kedves Hirdetőink!

Csökkentettük a hirdetéskiemelés árait. Mostantól 990 Ft-ért lehet egy és 1590 Ft-ért két hétre kiemelni a hirdetést a főoldalra.

Sikeres hirdetést!
ZenészApró.hu csapat

Kedves Felhasználóink!

Kellemes Karácsonyt és Boldok Új Évet kívánunk Nektek!

ZenészApró.hu csapat

Kedves Hirdetőink!

Fizetős hirdetés kiemelés szolgáltatással bővült a ZenészApró! Ezentúl lehetőség van hirdetéseteket kiemelni a nyitó oldal elejére a Kiemelt hirdetések blokkba.

Az oldalon jelenleg 10 kiemelt hirdetés futhat párhuzamosan, így aki kiemelte a hirdetését, az biztos lehet benne, hogy értékes pozíciót kap a pénzéért. Ha ez a tíz hely betelik, amíg valamelyik kiemelés le nem jár, nem lehet új kiemelést vásárolni.

Ha sikeres lesz a szolgáltatás, szépen lassan háttérbe tudjuk szorítani a jelenleg látható néha inkább vicces mint hasznos hirdetéseket.
A Fizetős hirdetés kiemelés szolgáltatás bejelentkezés után a hirdetések teljes nézeténél érhető el. Részletes leírást a megrendelés menetéről itt találsz.

Sikeres hirdetést kívánunk!

ZenészApró.hu csapat

Kedves Felhasználóink!

Oldalainkat mostantól titkosított https kapcsolaton keresztül is elérhetitek. A rendszer finomhangolása még folyik, előfordulhat, hogy bizonyos gyorstárazott tartalom még titkosítatlan csatornán kerül megjelenítésre.

Üdv:
ZenészApró.hu csapat

Kedves Felhasználóink!

A régi hirdetések törlésének mellékhatásaként többen kaphattatok email értesítést régen lejárt hirdetésetekről. Ezeket kérjük tekintsétek tárgytalannak!

A hirdetések lejárati ideje 30 napra változott az eddigi 60 nap helyett, annak érdekében, hogy az oldalon mindig aktuális hirdetések legyenek. Amennyiben ezt túl rövidnek találjátok, írjátok meg nekünk!

Sikeres hirdetést kíván a ZenészApró.hu csapata!